Dekorasyon Sevenlere Özgün Hediyeler

Tekrardan merhaba, yep yeni web sitemizin ilk yazısını yazmanın süper heyecanını yaşıyorum. Yeni yıla hep heyecanla girmişimdir. Eveet biliyorum, çok fazla bir şey değişmeyecek, fakat iyimser olmak ve heyecan duymayı tercih ediyorum galiba. Geçen kocaman 12 ayda hepimiz çok değiştik, bu sene herkes için az veya çok unutulmaz oldu. Bu sebeple, gelecek olan 2019 için umutluyum. Öncelikle hepimiz için standartları diliyorum, sağlık, huzur, mutluluk ve güven…. Bunlara ek olarak daha kendini seven ve kendiyle barışık bir Merve diliyorum kendime.  Sizi bilmem ama 2018 üzerimden tır gibi geçti, fakat böyle olmasından mutluyum, bu sene çok değiştim, görmediğim çok şeyi gördüm ve kabul etme imkânım oldu. 2019’un biraz daha eğlenceli bir sene olması hiç fena olmaz, daha endişesiz ve daha gezmeli bir sene olmasını diliyorum.

Aralık 1 dediğim andan itibaren, Sezginergiller evimizi yeni yıl dekoruna sokarız; ağaç kurulur, noel amcalar ortaya çıkar, mumlar yakılır ve ne hediye alacağım soruları sorulmaya başlar. Her sene olduğu gibi bu senede, dekorasyon sevenlere özel fikirlerimi buradan paylaşıyorum. Evini seven ve dekorasyondan zevk alan herkes bu hediyelere bayılacaktır. Hediye almanın bence en püf noktası, aldığınız kişiyi şımartacak bir şey olması gerekir. Normal zamanda para harcamak istemeyeceğiniz ama biri size alsa mutlu olacağınız bir detay olmalı. Diğer bir püf nokta ise iyi yapılmış olmasıdır. Yani alacağınız şey bir terlik bile olabilir, ama terliğin kumaşı, içinin astarı ve dikişleri kaliteli olmalıdır.

Gelelim bu seneki favorilerime, Zara Home, harika bir yeni yıl konsepti oluşturmuş, özellikle küçük ama hatırda kalır bir hediye arıyorsanız, oda kokuları, mumlar bir harika. Diğer bir favorim Neslihan Algünerhan oldu. Neslihan’nın tasarladığı masa örtüleri, runnerlar, peçeteler hepsi birer harika. Özgün detaylardan hoşlanıyorsanız, bu el baskısı sanat eserleri sizin de kalbinizi çalacak.

Evinizi dekore etmek istiyorsunuz ama noel patlaması olsun istemiyorsunuz. İşte size bu sevimli çorapları asmanızı önereceğim. Yeni yıl akşamı tombala torbası olarak kullanabileceğiniz bu koca çorapları evinizde çok rahatlıkla dikebilirsiniz. Dikiş makinesine ihtiyacınız bile yok, elde bile dikebilirsiniz. Tepesine de bir pompom koyduğunuz zaman harika sevili bir görüntü olacak. Bizim evimizde çorap patlaması olmuş gibi olsa da Maya bu çorapların içinden çıkan sürprizlere bayılıyor, çocuklar için hem dekoratif hem de oyun olabiliyor.

İşte tüm favorilerimi göreceğiniz, hediye listemiz. Alttaki numaralara basarak arzu objenizin sitesine gidebilirsiniz. Umarım seçimlerim size ilham verir. Bu aralık ayı huzurlu, mutlu ve sevdiklerimizi mutlu ederek geçirdiğimiz bir ay olsun.

|1|2|3|4|5|6|7|8|9|

Sevgilerimle,

M