• Home
  • Genel
  • SALONUNU KEYİF VE RAHATLIK SARSIN

SALONUNU KEYİF VE RAHATLIK SARSIN

Eğer sizde ve benim gibi İskandinav tarzını seviyorsanız, aşağıdaki iki salona bayılacaksınız. Son zamanlarda renk tonlaması ve rahat tarzı ile bana ilham veren alanlardan en sevdiğim ikisini sizinle paylaşmak istedim. Yaşam alanları size huzur veren ve yaşamayı kolaylaştıran alanlar olmalı. İçinizi ısıtırken, rahatça huzurla uzanabileceğiniz ve eğlenebileceğiniz bir yapısı olmalı. Bu iki salon bence bu özellikleri içinde barındırıyor.

Salonlardan ilki tam bir aile odası; Kontrast tonların başarı ile uygulandığı, farklı dokuların bir araya gelmesi ile keyif fışkırması yaşanan bir ortam. Açık renk kanepe, pembe perdelerle kontrat sağlanarak daha görünür bir hale getirilmiş. Kullanılan siyah beyaz berjerler, ortama şıklık ve özgünlük katmış. Zemine konulan koyu renkli halı tüm alanı bir araya getirmeyi başarmış.

Diğer salonumuz, yine keyif ve rahat duyguları üzerine kurulmuş. Geniş salon alanında hem bir oturma alanı hem de ufak bir yemek köşesi yerleştirilmiş. Daha maskülen tonlar kullanılmasına rağmen, seçilen sarı yastıklarla ortama sıcaklık katılmış. Zeminde kullanılan siyah beyaz halı tamamen kalbimizi çaldı. Tüm odayı harika bir kontrast oluşturarak bir araya getirmeyi başarmış.

Sizde yaşam alanlarınızın keyif ve rahatlık yaratan alanlar olmasını istiyorsanız, bu iki odadan ilham alacağınız bir sürü fikir bulabilirsiniz. Umarım sizin de bizim kadar hoşunuza gider.

Sevgilerimle,

M